Міський стадіон «Чемпіон» в Ірпені побудований за стандартами УЄФА, — Карплюк

Чемпіон фото

Лідер команди «Нові обличчя» Володимир Карплюк у п’ятій частині проекту «Ірпінь: історія успіху» заявив, що керівництву Ірпінської міської ради довелося докласти немалих зусиль, щоби повернути територію ірпінського Центрального міського стадіону «Чемпіон» до власності територіальної громади. Після  цього міська влада Ірпеня заново побудувала тут новий спортивний інфраструктурний об’єкт за усіма стандартами УЄФА.

Відеорозповідь «Ірпінь: історія успіху» про створення Центрального міського стадіону «Чемпіон» Карплюк розмістив у себе на Facebook.

«До 2015 року на місці ірпінського стадіону «Чемпіон» була розруха. Сюди не можна було вийти навіть на елементарну пробіжку. Більше того, ця територія перебувала у приватній власності», — розказав він та зазначив, що ірпінці тоді навіть і уявити не могли, що ця земля не належить громаді. А  міській владі довелося провести непрості переговори і навіть організувати викуп певних ділянок території, на якій зараз розташовано стадіон та Центральний будинок культури, щоби повернути її у муніципальну власність. На це, за словами Карплюка, не було витрачено жодної копійки з міського бюджету міста.

«Що ми маємо тепер? Достойний муніципальний спортивний комплекс, який збудований за стандартами УЄФА. На нашому стадіоні проводять міжнародні змагання, тут виступали Джамала, Друга Ріка і багато інших українських зірок. На «Чемпіоні» постійно діють зали для функціональних тренувань, є класи спортивних єдиноборств», — говорить Карплюк та стверджує, що цей об’єкт дав великий поштовх для ірпінських футболістів, борців дзюдо, тхеквондо та інших спортсменів, які тренуються тут.

«Я знаю, мої опоненти та псевдоактивісти намагаються нівелювати досягнення Ірпеня. Але факти залишаються фактами. І стадіон «Чемпіон» — це факт, якого не заперечиш», — зауважив Карплюк.

В попередніх серіях проекту «Ірпінь: історія успіху» лідер «Нових облич» розказав про облаштування двох парків – ім. Правика та Парку Письменниківцентральну площу,  школи, нові садки та розвиток освіти в Ірпені.

Як відомо, лідера «Нових облич» Володимира Карплюка було зареєстровано кандидатом в народні депутати по 95-му виборчому округу на позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпені змагаються титуловані орієнтувальники із порушеннями слуху (відео)

Сьогодні, 21:43

Детальніше
«Україні потрібен свій фантастичний всесвіт» — автор фентезі «Кий і морозна орда» Нік Лисицький

Сьогодні, 16:14

Детальніше
Ірпінь закуповує 77 ударних дронів

Сьогодні, 15:38

Детальніше
Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Всі новини
300x300