Місіс Ірпеня -2018 претендує на нову перемогу! Підтримаємо її!

Мешканка Ірпеня, режисер, керівник студії театру і кіно «Ромео і Джульєтта» Ірина Карпенко бореться за звання найкрасивішої жінки України. Іра потрапила до числа півфіналісток загальнонаціонального народного конкурсу «Краса країни – 2019» і зараз, щоб перейти до наступного етапу, чекає підтримки рідного міста.

Ірина Карпенко, учасниця конкурсу «Краса країни -2019»:

«Це якась нова сторінка мого життя, де б я хотіла побачити і подивитися на себе з іншої сторони. Пригадати, що я жінка, що я мама, що я – тендітна, що у будь-якому віці можна почати робити таке, що приносить саме тобі задоволення».

Ірині 34 роки. Виховує трьох дітей. В Ірпені її знає багато хто. Тут вона проводить всеукраїнські театральні фестивалі, а її вихованці регулярно привозять додому переможні кубки з міжнародних конкурсів. Восени минулого року Іра здобула титул Місіс Ірпінь – 2018. Каже, і тоді і зараз доводиться змагатися із сильними суперницями.

Ірина Карпенко, учасниця конкурсу «Краса країни -2019»:

«Є багато гарних дівчат, багато сильних. Є ті, у кого більше дітей, і ті, які пов’язані з модельним бізнесом. Я всім бажаю успіхів і мені подобається, що є з ким поборотися».

Підтримати Ірину Карпенко та місто Ірпінь на всеукраїнському конкурсі краси можна, проголосувавши за Іру на сайті krasakrainy.com. Голосування триватиме до 25 квітня і за його результатами у фінал потраплять 15 жінок. Переможниця ж конкурсу представить Україну на світовому конкурсі краси «Місіс Земна куля – 2019».

Ірина Карпенко, учасниця конкурсу «Краса країни -2019»:

«Любі друзі, ірпінці! Колеги, діти я звертаюся до вас з проханням підтримати мене в моїй новій галузі, яку я для себе відкриваю, і хочу, щоби ми це зробили разом. І наше місто Ірпінь стало відоме не тільки на всю Україну, але й на весь світ. Чекаю від вас підтримки, дякую вам!»

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300