Молодь і влада Ірпеня активізують співпрацю (відео)

Ірпінська міська рада та Ірпінська молодіжна громадська рада співпрацюватимуть ще тісніше. Про це домовилися під час підписання меморандуму про партнерство міський голова Олександр Маркушин та молодь Ірпеня.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Меморандум – це наміри, правильно? Наміри ми підписуємо – звичайно, ми «за». Але я хочу, щоб у нас іще, крім намірів, було дуже багато спільної роботи… Завтрашній день уже точно за вами. Ми працюємо сьогодні, а вже з завтрашнього дня розвивати наше місто і нашу громаду потрібно вам. Треба вчитися, треба не соромитися щось питати. Все, що треба від міського голови, від міської ради – в чомусь допомагати, навчати вас – будь ласка, питайте, і ми будемо разом рухатись».

Ольга Бичковська, голова Ірпінської молодіжної громадської ради:
«Цим меморандумом ми хочемо наголосити на тому, що Ірпінська молодіжна громадська рада все-таки існує, ми є, ми будемо більш активними, ми будемо долучати нашу громаду до наших заходів. І ми сподіваємося, що цей меморандум зв’яже нас із Ірпінською міською радою, і ми будемо співпрацювати надалі все більше і краще».

Цього року склад Ірпінської молодіжної громадської ради оновився на 70%. Більшу частину його склало активне студентство. Оновлена команда налаштована рішуче і обіцяє привнести в соціально-культурне життя Ірпінської громади нові віяння.

Дмитро Андрущенко, член Ірпінської молодіжної громадської ради, підприємець:
«Ми бачимо, що більшість колективу – це молоде покоління, в якого горять очі. Ми плануємо розробити дорожню карту: кожен місяць ми будемо проводити масштабні заходи із залученням спікерів, а також різного роду громадських організацій і т. д. Найближчий захід – це великий бізнес-форум 30.06 в стінах конференц-залу Податкового університету».

А щоб потрапити на великий підприємницький форум, організований Молодіжною громадською радою та Агенцією розвитку Ірпеня, реєструйтеся на сайті www.irpenbusinessforum.com.ua.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300