Реклама

Молоді ірпінці були перекладачами на авторитетному міжнародному форумі

Молоді ірпінці були перекладачами на авторитетному міжнародному форумі

Представники Молодіжної громадської ради Ірпеня взяли участь та стали перекладачами для іноземних делегацій на ІІІ Міжнародному форумі молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії». Форум був організований Міністерством молоді та спорту України в партнерстві з Київською обласною держадміністрацією, Асоціацією молодіжних центрів України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Про це повідомила, ірпінчанка Олена Рожанська, яка нещодавно очолила Молодіжну громадську раду Київщини.

«Три шаленi дні на міжнародному форумі «Від ініціативи до дії»!Неймовірні іноземні спікери, потужна команда організаторів та шалені учасники, які реально готові до змін на місцях.
Не буду багато писати. Просто хочу подякувати кожному! Важливо, що саме представники Ірпінської молодіжної громадської радаи стали перекладачами та були відповідальними за іноземних гостей з Люксембургу, Словенії, Ірландії та Естонії. Це вдвічі приємно та відповідально!», — написала Олена на своїй сторінці у фейсбуці.

Цього року головною темою форуму була взаємодія місцевої влади та молодіжних центрів,

Участь у ньому взяли понад 150 учасників, серед яких – іноземні партнери та представники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, діючих молодіжних центрів, а також молодіжні працівники, які мають бажання розвивати мережу молодіжних центрів в Україні.

Нагадуємо, 21 травня в Київській обласній державній адміністрації відбулося засідання Київської обласної молодіжної громадської ради (МГР), де було оновлено керівний склад. Новообраною головою стала Олена Рожанська, яка раніше очолювала Молодіжну громадську раду при Ірпінському міському голові. Також до нового складу Київської МГР увійшло ще п’ять молодих ірпінців.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!