«Муніципальна варта» й ДЮСШ провели турнір зі спортивного орієнтування в Ірпені (відео)

У четвер зранку біля Ірпінської міськради – доволі незвична акція. Начальник «Муніципальної варти» Микола Ковальчук завершує розфасовувати сувеніри і дає чергові вказівки.

Микола Ковальчук, начальник КП «Муніципальна варта»: 
«Ми з вами сьогодні зібралися для проведення турніру «Муніципальної варти» зі спортивного орієнтування в місті».

Після короткої реєстрації учасники турніру з орієнтування на місцевості один за одним рушають у бік 12-ї школи. Через деякий час повертаються захекані, але щасливі.

Учасник змагання:
«Усе дуже добре, все класно, мені сподобалось».

Микола Ковальчук:
«Це круто, хоч і гаряче».

Журналіст:
«Розкажіть, це ви вирішили своїх хлопців поганяти?»

Микола Ковальчук:
«Ми ганяємо один одного постійно — у нас тренування системно три рази на тиждень, ми періодично робимо факультативи — силова підготовка, медична допомога, орієнтування на місцевості».

Змагання з орієнтування на місцевості вирішили провести співробітники «Муніципальної варти». А оскільки в Ірпінській ДЮСШ — одні з найкращих тренерів цієї дисципліни, то їх і залучили до організації та проведення мінітурніру.

Олександр Шеремет, тренер зі спортивного орієнтування ДЮСШ:
«Ми проводимо тренування для дітей, і сьогодні було бажання в «Муніципальної варти» провести відкрите тренування для їхніх співробітників. А ми разом із тим провели для наших дітей, щоб трішечки відволікти їх від домашніх ігор».

І учні молодших класів, і співробітники «Мунварти» долали один і той же маршрут із восьми контрольних пунктів. Дистанція — близько одного кілометра. Завдання для всіх одне, але враження у всіх різні.

Андрій Павлов, учень Ірпінського ліцею №3:
«З дому можна трохи вийти, розім’ятися».

Анастасія Міщук, учениця Ірпінського ліцею №3:
«Мені сподобалося. Але ті, хто сиділи на лавочці, не хотіли, щоб ми там бігали».

Кирило Пишненко, інспектор КП «Муніципальна варта»:
«Насправді шукати було нескладно, але, на відміну від хлопців, я в цьому місті живу пару місяців — я просто не знаю локацій, бігаю саме за картою, і стає важко. Один раз помилився, не туди пішов і втратив час. А так прикольна гра, весело».

Окрім позитивного заряду, всі, хто взяв участь у турнірі, отримали невеличкі сувеніри. А ті, хто показав найкращі результати – дипломи й призи.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300