«Муніципальна варта» зупинила крадіжку тротуарної плитки в центрі Ірпеня

Photoeditorsdk Export 2019 11 18t111335.021

Працівники ірпінської «Муніципальної варти» запобігли крадіжці тротуарної плитки в центрі міста. Про це розповідається на сайті комунального підприємства.

Надзвичайна подія сталася наприкінці минулого тижня. Увечері, о 20.50, на цілодобову «гарячу лінію» чергової частини «Муніципальної варти» надійшло повідомлення про те, що біля будинку №3 на вул. Шевченка невідомі особи складають в автомобіль «Ford Transit Connect» тротуарну плитку, яка використовується для реконструкції прибудинкової території. Наряд інспекторів, який негайно вирушив на місце кражідки, не дав автомобілю від’їхати. У фургоні лежала купа викраденої плитки (ФЕМ). Згодом один із двох горе-крадіїв зазнався, що вона була йому потрібна для облаштування доріжки на власному подвір’ї.

Працівники «Муніципальної варти» викликали поліцію та передали їй зловмисників.

Нагадаємо, зараз в Ірпені впроваджується пілотна частина проєкту із встановлення на вулицях і у відпочинкових зонах кнопок тривожного виклику груп швидкого реагування «Муніципальної варти». Такими пристроями вже забезпечені всі освітні заклади Ірпеня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300