Реклама

«Мунварта» закликала залізничників відновити роботу загороджувальної бар’єрної установки на ірпінському переїзді (відео)

«Мунварта» закликала залізничників відновити роботу загороджувальної бар’єрної установки на ірпінському переїзді (відео)

Ірпінське комунальне підприємство «Муніципальна варта» звернулася до керівництва Південно-Західної залізниці, а також до голови Київської облдержадміністрації з проханням відновити роботу загороджувальної бар’єрної установки на переїзді в Ірпені. Про це йдеться в інформаційному випуску Ситуаційного центру «Мунварти», який веде відеоспостереження за переїздом.  

«У місті Ірпінь є жвавий залізничний переїзд із інтенсивним рухом поїздів і автотранспорту. Неодноразово ми були свідками порушень правил проїзду залізничних переїздів: деякі водії, нехтуючи Правилами дорожнього руху та власною безпекою, перетинають колії на червоний заборонний сигнал світлофора. Органи місцевого самоврядування стурбовані, що вже більше року в Ірпені не працює загороджувальна бар’єрна установка. Даний пристрій разом із шлагбаумом запобігає в’їзду транспортних засобів на переїзд, коли рух через нього заборонено. Звертаємось до керівництва Південно-Західної залізниці та до голови Київської обласної державної адміністрації з проханням відновити роботу загороджувальної бар’єрної установки», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно ірпінська «Муніципальна варта» опублікувала відео з камери спостереження, на якому видно момент зіткнення поїзда з маршрутним автобусом на переїзді в Гостомелі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!