«Мунварта» закликала залізничників відновити роботу загороджувальної бар’єрної установки на ірпінському переїзді (відео)

Photoeditorsdk Export 2022 02 09t115919.006

Ірпінське комунальне підприємство «Муніципальна варта» звернулася до керівництва Південно-Західної залізниці, а також до голови Київської облдержадміністрації з проханням відновити роботу загороджувальної бар’єрної установки на переїзді в Ірпені. Про це йдеться в інформаційному випуску Ситуаційного центру «Мунварти», який веде відеоспостереження за переїздом.  

«У місті Ірпінь є жвавий залізничний переїзд із інтенсивним рухом поїздів і автотранспорту. Неодноразово ми були свідками порушень правил проїзду залізничних переїздів: деякі водії, нехтуючи Правилами дорожнього руху та власною безпекою, перетинають колії на червоний заборонний сигнал світлофора. Органи місцевого самоврядування стурбовані, що вже більше року в Ірпені не працює загороджувальна бар’єрна установка. Даний пристрій разом із шлагбаумом запобігає в’їзду транспортних засобів на переїзд, коли рух через нього заборонено. Звертаємось до керівництва Південно-Західної залізниці та до голови Київської обласної державної адміністрації з проханням відновити роботу загороджувальної бар’єрної установки», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно ірпінська «Муніципальна варта» опублікувала відео з камери спостереження, на якому видно момент зіткнення поїзда з маршрутним автобусом на переїзді в Гостомелі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300