На час карантину ірпінські лікарі отримали в користування 5 автомобілів (відео)

Лише протягом місяця Ірпінська центральна міська лікарня отримала додатково в користування 5 автомобілів.

Коли через карантин рух громадського транспорту зупинився, виникла проблема з доставкою лікарів на роботу і з роботи. Тоді перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин ініціював передачу автомобілів влади та бізнесу в користування медиків. Тепер його службове авто працює на лікарів дорослої поліклініки.

Антон Довгопол, директор Ірпінської центральної міської лікарні:
«Перший автомобіль ми отримали від Олександра Маркушина. Це його службовий автомобіль, який зараз задовольняє потреби Ірпінської поліклініки — закриває питання довозу співробітників і розвезення на інші робочі місця й у структурні підрозділи».

Одразу відгукнулося на таку ініціативу і комунальне підприємство «Ірпінькомунікаціясервіс». Зараз авто провайдера забезпечує потреби медиків дитячої поліклініки та лікарні.

Оксана Костюченко, лікар-рентгенолог ІЦМЛ:
«Я — лікар-ретгенолог, працюю тут недавно. Дуже вражена місцевою владою, яка надала нам транспорт на час карантину, який дозволяє нам швидко добратися з Бучі до Ірпеня для надання медичної допомоги».

Допомагає лікарям під час карантину і шкільний автобус.

Антон Довгопол:
«Я дуже вдячний відділу освіти міста Ірпінь з приводу того, що був переданий автобус, який зараз виконує транспортування. Найвіддаленіша точка — це Тетерів. І кожного дня він привозить до 30-ти чоловік».

Підтримала таку ініціативу й компанія «Бест». У тимчасове користування лікарям стаціонару Ірпінської лікарні передали ще два легковики.

Олена Репйова, юрист компанії «Бест»:
«Два новенькі автомобілі передані для того, щоби підвозити медичний персонал — лікарів, медсестричок, які далеко живуть, яким складно добиратися на роботу. Їхні руки, їхня допомога зараз дуже потрібна».

Володимир Левчук, завідувач стаціонару ІЦМЛ:
«Це буде доставка, довіз медичних співробітників до місця роботи й з місця роботи, оскільки ми працюємо в цілодобовому режимі. Одна машина буде поставлена на чергування в цілодобовому режимі — у нас є водії».

Загалом сьогодні наданими автомобілями щодня користується понад сотня медиків Ірпінської центральної лікарні.

Антон Довгопол:
«У кожному структурному підрозділі є відповідальна особа, яка кожного дня формує маршрут руху цих автомобілів. І при зверненні будь-якого працівника, який має відношення до медицини (я наголошую: в цілому до медицини в регіоні), забезпечується його внесення в реєстр, постановка на маршрут і транспортування на робоче місце. Тепер я можу констатувати, що питання транспортування і доїзду наших співробітників закрите на 100 відсотків. Окрім того, що ми довозимо своїх співробітників, ми ще й допомагаємо працівникам екстреної медичної допомоги та іншим медичним закладам нашого регіону, щоб довозити лікарів на робочі місця».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300