На час проведення в Ірпені футбольного чемпіонату на стадіоні працює безкоштовний Wi-Fi

69928551 511823502908375 9216886185266249728 O

Комунальне підприємство «Ірпінькомунікаціясервіс» на період проведення в Ірпені Чемпіонату світу з футболу серед команд української діаспори надає безкоштовний доступ до бездротового Інтернету на стадіоні «Чемпіон». Підприємство повідомляє про це на своїй сторінці в соціальній мережі.

«На весь час проведення змагань комунальне підприємство «Ірпінькомунікаціясервіс», більше відоме серед мешканців як XNET, забезпечив БЕЗКОШТОВНИЙ WIFI-доступ до мережі Інтернет, а в наш час з Інтернетом набагато комфортніше ). WIFI free SPOT доступний для всіх, хто перебуває в зоні трибун на стадіоні «Чемпіон»», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, «Ірпінькомунікаціясервіс» – це єдиний соціально орієнтований оператор комунікаційних послуг для населення в Ірпінському регіоні. Зокрема, він запровадив тариф «Комунальний працівник», який дає можливість співробітникам комунальних підприємств отримувати послуги за зменшеною вартістю. Пільгові тарифи передбачені також для учасників АТО та сімей загиблих на Сході України.

Комунальне підприємство взялося забезпечувати ще один напрямок, за який не брався жоден присутній у регіоні провайдер – проведення цифрового кабельного телебачення у приватний сектор.

Крім того, «Ірпінькомунікаціясервіс» робить місто безпечнішим: більше 120 відеокамер підприємства, розміщених у найважливіших локаціях, дають можливість «Муніципальній варті» бачити майже весь Ірпінь.

Незабаром «Ірпінькомунікаціясервіс» разом із «Муніципальною вартою» почне встановлювати по місту «тривожні кнопки» – пов’язані з відеокамерами переговорні пристрої, за допомогою яких можна буде оперативно повідомити «вартових» про небезпечну ситуацію чи надзвичайну подію.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300