На дорозі в Ірпені від теплового удару чоловік упав із мопеда

104181909 1136578503378038 144837872545088727 O

В Ірпені на Київщині на дорозі впав із мопеда літній чоловік, що дістав тепловий удар. Про це розповіла на своїй сторінці в соцмережі ірпінська «Муніципальна варта», інспектор якої був свідком події.

«Під час здійснення патрулювання ірпінського міського парку імені Правика інспектор «Муніципальної варти» почув різкий гучний звук на вул. Тургенєвський, що проходить уздовж парку. Підійшовши, він став свідком того, як на проїзній частині дороги лежить чоловік похилого віку з мопедом. Інспектор разом із небайдужим громадянином допомогли дідусю встати та надали йому першу допомогу. Трошки оговтавшись, дід розповів, що під час руху на своєму мопеді йому стало зле, і, не впоравшись з керуванням, гальмуючи, він з мопедом упав на бік», — йдеться в повідомленні.

З’ясувалося, що чоловік повертався з ранкової риболовлі на ірпінському озері «Земснаряд», «де не одну годину просидів під відкритим сонцем, забувши вдягнути головний убір».

Медики, які оперативно прибули на виклик, виміряли потерпілому артеріальний тиск — він був нижчим від нормальних показників. «І це не дивно, адже у перший час після теплового удару тиск зазвичай зростає через різкий приплив крові в судини, після чого вони починають розширюватися, що призводить до падіння артеріального тиску нижче норми», — зазначають у «Мунварті».

Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300