На гарячу лінію Ірпінського міського голови за рік надійшло понад 6000 звернень (відео)

Олександра Страдецька, журналістка:

«Уже понад рік в Ірпені працює гаряча лінія Ірпінського міського голови. Ми вирішили з’ясувати, як часто люди звертаються на неї, з якими питаннями та що думають про її роботу».

Оксана, мешканка Ірпеня:

«Я думаю, що це хороша ідея, і добре, що будь-яке питання можуть вирішити».

Вікторія, мешканка Ірпеня:

«Я ніколи не зверталася на гарячу лінію в Ірпені».

Надія, мешканка Ірпеня:

«Уперше чую. І не звертався ніхто зі знайомих, на жаль».

Олена, мешканка Ірпеня:

«Я просто не зверталася, бо не було потреби. Оце виникло буквально вчора нагальне питання, я хотіла звернутися, але не встигла просто».

Попри те, що не всі ірпінці користуються гарячою лінією, вона активно працює. Лише за рік роботи – понад 6000 телефонних звернень щодо різних проблемних ситуацій у місті. Щодня операторка приймає від 15 до 30 дзвінків від людей різного віку.

Анна Дякова, операторка гарячої лінії Ірпінського міського голови:

«Люди похилого віку зазвичай звертаються з питаннями щодо комунального господарства, щодо соціального захисту. Молодь звертається з питаннями консультаційного характеру, тобто запитують контактні телефони певних організацій і установ».

І хоч усі питання різні, процес роботи з ними однаковий: операторка фіксує дзвінки й сортує їх за напрямками, потім передає питання у відповідні служби, які займаються їх вирішенням.

Анна Дякова:

«Якщо питання вже вирішене, ми надаємо зворотній зв’язок громадянину, який звертався, і повідомляємо про результат вирішення даного питання».

Гаряча лінія допомагає вирішити тільки ті питання, які стосуються повноважень міської влади. В інших випадках заявнику пояснюють, куди слід звернутися. Загалом за рік роботи вирішено близько 80% питань, прийнятих оператором гарячої лінії. Прості запити, здебільшого довідкового характеру, «закриває» сама операторка, а до вирішення складних ситуацій долучається міський голова.

Тож, якщо ви хочете повідомити про важливу міську проблему або вам потрібна консультація, телефонуйте за номером 0800-335-191. Гаряча лінія працює в будні з 8-ї до 17-ї години.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300