На ірпінській набережній встановили чотири камери відеоспостереження (відео)

У рамках програми «Безпечне місто» на ірпінській набережній встановили чотири камери відеоспостереження. Завдяки їм «Муніципальна варта» має змогу слідкувати за порядком на всій набережній — від вулиці Підгірної до дороги на Київ.

Микола Ковальчук, начальник КП «Муніципальна варта»:
«Вони накривають повністю всі обєкти, всі локації на трьохкілометровій набережній. Навіть дорогу до Романівки пробивають».

Чотири нові камери встановлені комунальним підприємством «Ірпінькомунікаціясервіс». Саме воно опікується відеоспостереженням в Ірпені. Протягом останніх років підприємство встановило в місті більше 120 відеокамер.

Артем Калічка, директор КП «Ірпінькомунікаціясервіс»:
«Технічна частина всього відеоспостереження лежить на наших плечах. Уже протягом двох років ми з доблестю підтримуємо цей напрямок, і ніхто не може поскаржитися й сказати, що у нас якась камера не працює».

Жителі Ірпеня:
«На мою думку, камери спостереження в нашому місті потрібні через те, що правоохоронним органам буде легше реагувати на різні події в місті, буде легше контролювати взагалі порядок».
«Десь допомагають ці камери… Але, разом із тим, під наглядом людина теж не може весь час бути».
«Поганого в цьому нічого немає. Воно потрібно, воно має, навпаки, допомагати, мені здається».  

Найближчим часом «Ірпінькомунікаціясервіс» планує встановити камеру на в’їзді в Ірпінь — вона фіксуватиме автомобільні номери.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300