На ірпінській набережній відкрили скейт-парк європейського зразка (фото)

Photoeditorsdk Export (37)

На ірпінській набережній відкрили один із найбільших скейт-парків Київщини. Він відповідає європейським стандартам, тут можна проводити змагання всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Площа скейт-парку – майже 900 квадратних метрів. Він складається з серії розгінних гірок, air-зони та двох street-зон. У кожній зоні можуть одночасно кататися, не заважаючи одне одному, по 6–7 осіб. Збудували скейт-парк за кошти міського бюджету розвитку.

«Ще одна локація додалася на нашій набережній. У наступному році ми й далі будемо розвивати набережну в напрямку спорту. Хочу сьогодні подякувати всім тим, хто вірив, що ми це зробимо. Хочу подякувати нашій управлінській команді й депутатському корпусу, який підтримував і підтримує наші ініціативи. Дякую голові Інвестиційної ради Ірпеня Володимиру Карплюку та команді партії «Нові Обличчя», які ініціювали створення цього сучасного скейт-парку у нашому місті», – зазначив міський голова Олександр Маркушин.

Народний депутат України Андрій Клочко, який брав участь у відкритті скейт-парку, висловив упевненість у тому, що найближчим часом в Ірпінській громаді відкриватимуться нові якісні спортивні комплекси.

Відразу після відкриття скейт-парк узялася випробовувати майже сотня юних скейтерів і самокатерів.

«Щиро радію, що сьогодні на відкриття скейт-парку на ірпінській набережній прийшло стільки юнаків із самокатами і скейтами. Адже вони надають перевагу активним іграм на свіжому повітрі, а не ґаджетам! Тепер у них є ще одне місце в Ірпені, де можна класно проводити час, спілкуючись із друзями», – зазначив Олександр Маркушин.

Він закликав батьків «забезпечити своїх дітлахів шоломами та спеціальним захистом, адже безпека в таких екстремальних видах спорту – понад усе».


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300