На Київщині та у столиці виявили і закрили майже 50 нелегальних ігрових закладів

08

З початку цього року детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України у Києві та Київській області спільно з працівниками Національної поліції припинили роботу 47 нелегальних ігрових залів у Києві, Білій Церкві, Броварах, Ірпені та Бучі. Про це інформує пресцентр БЕБ.

Під час обшуків у цих закладах правоохоронці вилучили майже 800 комплектів комп’ютерної техніки, різноманітне обладнання й інші технічні засоби, які використовували зловмисники.

Також працівники БЕБ виявили, що більшість закладів працювали вночі попри комендантську годину та відчинялись лише для перевірених клієнтів по дзвінку, щоб приховувати свою діяльність.

«Наразі досліджуються обставини незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор, встановлюється повне коло причетних осіб. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, передбачених ст. 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури та Київської міської прокуратури»,— зазначили у Бюро економічної безпеки України.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України повідомила про підозру колишньому гендиректору ДП «Антонов», його заступнику та начальнику підрозділу авіабезпеки. Їх звинувачують у злочинних діях, що призвели до захоплення стратегічно важливого аеропорту в місті Гостомель та до знищення найбільшого у світі транспортного літака АН-225 «Мрія».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300