Реклама

На Київщині зафіксували пошкодження після нічної атаки дронами

На Київщині зафіксували пошкодження після нічної атаки дронами

У ніч з 1 на 2 серпня росія атакувала територію України шахедами. Внаслідок роботи сил ППО мешканці Київщини, зокрема й Ірпеня, чули гучні вибухи. Усі ворожі цілі були збиті. Через падіння уламків від шахедів на Київщині є пошкодження. Про це повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко

В одному з населених пунктів Київської області внаслідок падіння уламків загорівся приватний будинок, пошкоджено гараж, прибудинкову територію та автомобіль. Пожежу оперативно ліквідували. В іншому населеному пункті уламки збитого дрона пошкодили дах магазину.

Жертв та постраждалих немає.

«Наразі наслідки усуваються. Власникам пошкоджених обʼєктів буде надана необхідна допомога. Оперативні служби продовжують роботи з фіксації наслідків атаки. Вкотре звертаюсь до жителів області: не ігноруйте сигнал повітряної тривоги», — наголосив Руслан Кравченко.

У Києві також зафіксували пошкодження через падіння уламків. Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, в Солом’янському районі пошкоджене нежитлове приміщення, у Святошинському — загорілося дерево.

Фото поліції Київщини

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!