На Київщині запроваджується посилена комендантська година на півтори доби

Imgonline Com Ua Bigpicture T1mivdccqf

На Київщині запроваджується посилена комендантська година із 20:00 21 березня до 07:00 23 березня. Про це повідомила обласна військова адміністрація.

«Відсьогодні, 21 березня, із 20:00 до 07:00 23 березня заборонено пересуватися містом. У цей час не виходимо на вулиці та в інші громадські місця (тільки зі спеціально виданими перепустками та посвідченнями особи). Виходити можна тільки для того, щоб дійти до найближчого укриття», – зазначається в повідомленні.

Військова адміністрація закликає мешканців області не забувати про дотримання світломаскувального режиму у дворах та будинках: зашторювати вікна, мінімізувати освітлення на подвір’ях та всередині помешкань.

«Здоров’я та життя громадян – найцінніше, що ми маємо. Тимчасові обмеження, що вводяться під час воєнного стану, направлені на безпеку жителів регіону та обов’язкові для виконання всіма громадянами. Чітко дотримуйтеся інструкцій, не виходьте на вулиці під час комендантської години. Будьте обачними, бережіть себе та близьких!» – наголошує Київська ОВА.

Нагадаємо, на сьогодні, 21 березня, погоджені гуманітарні коридори для евакуації жителів Бучі й Ворзеля.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300