На новому корпусі Ірпінської школи №1 уже споруджують покрівлю (відео)

Photo(33)

На новозбудованому корпусі Ірпінської школи №1 будівельники вже споруджують покрівлю. Також ведуться фасадні та внутрішні роботи, завершується встановлення вікон. Одночасно зводять стіни нової спортивної зали. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

На своїй сторінці у фейсбуці він розмістив зняте на будівництві відео.

«Ми бачимо, що зараз роблять покрівлю. Вже йде утеплення на третьому поверсі. Плануємо до кінця місяця повністю закінчити покрівлю. На 99% установлені вікна (ще немає трьох). Хлопці заливають стяжки на першому, другому, третьому поверсі… Бачимо, що будівельники вже монтують стіни спортивної зали», — прокоментував Маркушин.

На відео видно велике приміщення майбутньої актової зали. «Уже зроблена штукатурка, розводка повністю по всьому залу», — зазначив перший заступник мера.

Також він показав тильну сторону нового корпусу, де робітники вже завершують фасадні роботи.

«Обов’язково виконають цокольні роботи і відмостку по всьому периметру школи. Після закінчення тильної сторони перейдуть на фасадну частину й будуть виконувати там утеплення корпусу», — відзначив Олександр Маркушин.

Будівництво нового корпусу школи №1

Для тих, кому цікаво, що зараз відбувається на будівництві нового корпусу Ірпінської школи №1, зняв коротке відео. Продовжуємо працювати!#Ірпінь #Приірпіння #Ірпінська_ОТГ #Київщина #школа_1 #новий_корпус #будівництво_школи #Олександр_Маркушин #Нові_обличчя

Gepostet von Олександр Маркушин am Montag, 17. August 2020

Нагадаємо, новий корпус школи №1 розрахований більш ніж на 800 учнів, які навчатимуться у 27 класних кімнатах. Де-факто, це ще одна школа площею 7,5 тис. квадратних метрів. Крім названих приміщень, там передбачені також бібліотека, харчоблок і їдальня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300