На перехресті в Бучі, де загинули пасажири маршрутки, з’явилися «лежачі поліцейські»

Photoeditorsdk Export 2019 12 06t105433.590

На перехресті вулиць Островського та Польової в місті Буча на Київщині, де 3 грудня в ДТП загинули двоє пасажирів автобуса 18-Д, встановили засоби примусового зниження швидкості руху («лежачих поліцейських»). Про це інформує одна з бучанських фейсбук-груп.

Як повідомлялося, на цьому перехресті часто ставалися ДТП. Жителі Бучі звинувачують міську владу в тому, що вона довгий час не реагувала на численні прохання встановити там світлофор або обмежувачі швидкості.

Нагадаємо, автобус, який рухався за маршрутом Ірпінь – Буча, перекинувся в результаті зіткнення з автомобілем «Porsche Cayenne». Двоє пасажирів маршрутки загинули, троє були госпіталізовані.

Шевченківський районний суд Києва обрав водієві «Porsche Cayenne» запобіжний захід у вигляді тримання під вартою – з альтернативою застави в розмірі 400 тис. грн. Йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300