На центральній площі Ірпеня запрацює Новорічна пошта

Photoeditorsdk Export 2021 12 17t181049.932

19 грудня разом із «резиденцією Святого Миколая» на центральній площі Ірпеня (Київщина) запрацює Новорічна пошта, за допомогою якої діти зможуть надсилати листи Дідові Морозу. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя» Олександр Пащинський.

«Цього року разом із новорічною резиденцією, що знаходиться біля головної ялинки, буде відкрито Ірпінське відділення Новорічної пошти. Тут можна буде надіслати лист Діду Морозу зі зворотньою адресою для відповіді. Вона обов’язково надійде, бо про це потурбуються помічники Діда Мороза, які чекатимуть на вас і вашу малечу на пошті. Подаруємо дітям казку разом! Напередодні Нового року мрії здійснюються!» – написав депутат.

Поштове відділення діятиме протягом тижня з 16:00 до 19:00.

Меценатами проєкту виступили Олександр Пащинський, компанії «Ecosoft» і «Планета Пластик». Новорічна пошта працюватиме за підтримки парку атракціонів «Family Park», сестринства «Kappa Delts Phi» та громадської організації «Місто для життя», інформаційну підтримку надають інформагентство ITV та сайт «Irpin Kids».

Нагадаємо, в неділю о 17:00 на центральній площі Ірпеня засвітиться вогнями головна ялинка міста та відкриється «резиденція Святого Миколая». На дітей чекає розважально-анімаційна програма, безкоштовні атракціони й подарунки.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300