На вулиці в Ірпені поліція знайшла в перехожого наркотики

Photoeditorsdk Export 2021 02 22t130155.088

У перехожого, якого поліцейські зупинили на вулиці в Ірпені, були виявлені наркотики. Про це повідомило Бучанське районне управління поліції (Київщина).

«Правоохоронці відділу поліції № 2 (м. Ірпінь) під час патрулювання виявили підозрілу особу, яка, побачивши поліцейських, почала помітно нервувати, – розповідається в повідомленні. – Під час поверхневої перевірки у 30-річного місцевого жителя виявлено чорний згорток, у якому знаходилась подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору, а також два згортки фольги, в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору».

Чоловік стверджує, що зберігав зілля для власного вжитку.

Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає штраф від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі до 5 років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300