На вулиці Ветеранів Афганістану в Ірпені відкрили поліцейську станцію (відео)

Безпека передусім! В Ірпінській громаді з’явилася ще одна поліцейська станція. Її відкрили в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Андрій Нєбитов, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області:
«Я вважаю, це шикарний проєкт, який реалізується Національною поліцією України, Міністерством внутрішніх справ і спрямований на налагодження комунікації між суспільством і поліцією».

Поліцейську станцію облаштували в комунальному приміщенні Ірпеня. Також за кошти міського бюджету тут зробили ремонт, умеблювали кабінети та встановили необхідну оргтехніку.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Сьогодні для нас прекрасний день: відкривається ще одна станція офіцерів громади, і дуже приємно, що відкривається саме після закінчення воєнних дій в Ірпені. Хочу подякувати всім поліцейським за службу. Хочу подякувати і нашим хлопцям з ДФТГ, які разом із поліцією кожного дня виходять на патрулювання. Хочу побажати нашим поліцейським, щоби завжди поверталися з патрулювання неушкодженими, живими та здоровими. І разом до Перемоги! Слава Україні!»

Разом із керівництвом поліції Київщини та мером Ірпеня станцію відкривали представники Форуму керівників поліції США. Очільники цієї організації приїхали в Україну, щоб укріпити постійну взаємодію з Національною поліцією України.

Чак Векслер, генеральний директор Форуму керівників поліції США:
«Я приїхав сюди, тому що запросили українські друзі-колеги. Сьогодні, під час війни, дуже важливо, щоб такі станції працювали задля захисту людей. Зараз робота офіцерів особлива, а безпека громадян – на першому місці».

Тут працюватимуть чотири капітани поліції: Дмитро Апончук, Євгеній Зелений, Владислав Бобко та Анна Стогній. Під час відкриття станції Анна отримала помпову рушницю та сертифікат про успішне завершення навчання на  посаду офіцера громади.

Анна Стогній, капітан поліції:
«Я готова працювати з громадянами, з громадою, допомагати всім, хто цього потребує».

Ця поліцейська станція віднині працюватиме в Ірпені на вулиці Ветеранів Афганістану, 18-Б.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300