На вихідних в Ірпені відбудеться «Music&BBQ Fest»

Photoeditorsdk Export 2019 10 21t142852.802

26–27 жовтня на ірпінській набережній відбудеться фестиваль «Music&BBQ Fest». Його мистецька складова – дводенний музичний марафон. Локації фестивалю працюватимуть щодня із 12.00 до пізнього вечора. Про це повідомили ITV організатори дійства.

«Для відвідувачів свята виступатимуть місцеві та київські автори-виконавці власних пісень. Серед них ви зможете побачити і молодих початківців, які подивують вас новинками та експериментами, і відомих професійних музикантів, переможців багатьох українських та міжнародних фестивалів. Суботній вечір завершиться двома яскравими подіями: польотом велетенської повітряної кулі над берегами річки Ірпінь і виступом улюбленого колективу жителів міста – гурту «Галицький»», – розповідається в анонсі фестивалю.

Зазначається також, що відвідувачі матимуть змогу «не лише насолодитися творчістю гостей, а й поласувати смачними м’ясними стравами на фудкорті». Діти зможуть розважитися в ігровій зоні. Крім того, діятиме комфортна лаунж-зона з м’якими пуфами. «Святкову атмосферу створить і сама набережна, яку можна вважати однією з перлинок міста», – переконані організатори. Вони запрошують усіх охочих «провести останні теплі дні осені разом із друзями під відкритим небом, із творчим настроєм і смачними стравами».  

«Music&BBQ Fest» проводитиметься за підтримки Національної спілки письменників України та Ірпінської міської ради. Вхід на всі локації вільний для всіх та безкоштовний.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300