Реклама

Напередодні Дня вчителя Олександр Маркушин закликав пом’янути загиблих ірпінських педагогів

Напередодні Дня вчителя Олександр Маркушин закликав пом’янути загиблих ірпінських педагогів

Напередодні Дня працівників освіти міський голова Ірпеня Олександр Маркушин закликав мешканців громади пом’янути ірпінських педагогів, які загинули від рук окупантів.

«Уже сьогодні по всій Україні учні починають вітати своїх вчителів з нагоди Дня працівників освіти, яке ми відзначатимемо у неділю. Але, на жаль, є діти, які вже ніколи не зможуть обійняти своїх наставників і подякувати їм… У нашій громаді від початку цієї клятої війни ми втратили чотирьох освітян. Це Олександр Кривенко – керівник авіамодельного гуртка в Ірпінському центрі позашкільної освіти. Це Олександр Шеремет – майстер спорту зі спортивного орієнтування, тренер Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи. Це Микола Талалаєв – композитор, викладач по класу гітари в Ірпінській школі мистецтв ім. Вериківського. Це Лариса Осипова – освітянка, яка понад 40 років була завідувачкою дитсадка «Віночок» в Ірпені», – зазначив мер на своїй фейсбук-сторінці й на телеграм-каналі.

Олександр Кривенко
Олександр Шеремет
Микола Талалаєв
Лариса Осипова

«Всі вони безмежно любили дітей і свою справу. Виховували чемпіонів, переможців, ерудитів і просто добрих та щирих людей. І всі вони були жорстоко вбиті окупантами. Для нашої громади це величезна втрата. Цих людей не повернути. Але вони живуть і завжди житимуть у своїх вихованцях і учнях. У їхніх навичках, знаннях і спогадах. Я в це щиро вірю. Пом’янімо їх сьогодні разом. Світла пам’ять!» – написав міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!