Реклама

Національна служба здоров’я визнала Ірпінський центр первинної меддопомоги одним із найкращих на Київщині

Національна служба здоров’я визнала Ірпінський центр первинної меддопомоги одним із найкращих на Київщині

За рейтинговими показниками Національної служби здоров’я України (НСЗУ) Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги є одним із найбільших і найкращих у Київській області. Про це повідомив директор центру Андрій Левківський.

Він зазначив, що медзаклад успішно пройшов планову перевірку Міністерства охорони здоров’я та уклав договори з НСЗУ на поточний рік щодо двох пакетів (первинна медична допомога та вакцинація від COVID-19) на загальну суму понад 65 млн грн.  

За інформацією Андрія Левківсього, на кінець першого кварталу 2021 року декларації з лікарями закладу уклали близько 100 тисяч пацієнтів. На сьогодні 88 лікарів ведуть прийом у дев’яти амбулаторіях центру. На початку року до його складу увійшли Михайлівська-Рубежівська та Козинцівська амбулаторії, де вже працюють четверо лікарів. Усі амбулаторії забезпечені необхідним медичним обладнанням і оргтехнікою, корпоративним мобільним зв’язком, охоронною сигналізацією та відеоспостереженням; у закладі працює ІР-телефонія та сall-центр.

Левківський відзначив, що в медцентрі зростає рівень заробітку працівників: нині середня зарплата становить 15560 грн, тоді як минулого року вона дорівнювала 12492,8 грн.

Також директор центру зауважив, що зараз за сприяння міської ради проводиться ремонт у приміщенні по вул. Університетській, у якому цього року відкриється вже сьома ірпінська амбулаторія.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!