Національна служба здоров’я визнала Ірпінський центр первинної меддопомоги одним із найкращих на Київщині

Photoeditorsdk Export 2021 05 28t122819.959

За рейтинговими показниками Національної служби здоров’я України (НСЗУ) Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги є одним із найбільших і найкращих у Київській області. Про це повідомив директор центру Андрій Левківський.

Він зазначив, що медзаклад успішно пройшов планову перевірку Міністерства охорони здоров’я та уклав договори з НСЗУ на поточний рік щодо двох пакетів (первинна медична допомога та вакцинація від COVID-19) на загальну суму понад 65 млн грн.  

За інформацією Андрія Левківсього, на кінець першого кварталу 2021 року декларації з лікарями закладу уклали близько 100 тисяч пацієнтів. На сьогодні 88 лікарів ведуть прийом у дев’яти амбулаторіях центру. На початку року до його складу увійшли Михайлівська-Рубежівська та Козинцівська амбулаторії, де вже працюють четверо лікарів. Усі амбулаторії забезпечені необхідним медичним обладнанням і оргтехнікою, корпоративним мобільним зв’язком, охоронною сигналізацією та відеоспостереженням; у закладі працює ІР-телефонія та сall-центр.

Левківський відзначив, що в медцентрі зростає рівень заробітку працівників: нині середня зарплата становить 15560 грн, тоді як минулого року вона дорівнювала 12492,8 грн.

Також директор центру зауважив, що зараз за сприяння міської ради проводиться ремонт у приміщенні по вул. Університетській, у якому цього року відкриється вже сьома ірпінська амбулаторія.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300