Найсильніша жінка світу переїхала до Ірпеня (відео)

Найсильніша жінка планети Ольга Лящук переїхала до Ірпеня. Зараз вона активно тренується і готується до осінніх змагань у Америці. Нещодавно Ольга перехворіла. Це – перше її тренування після одужання.

Ольга Лящук, найсильніша жінка планети:

«Так, я теж хворіла коронавірусом, тому що ми готувалися до змагань, а коли спортсмен на піку своєї фізичної форми, імунітет його слабший». 

І от вона знову у формі. Активно тренується в Києві та в Ірпені, куди нещодавно переїхала. І готується до осінніх змагань у Америці, на яких вже не раз отримувала абсолютну перемогу. 

Ольга Лящук, найсильніша жінка планети:

«Віолетта Дворнікова відгукнулася і завдяки її команді зараз наша «Спільна перемога» в обличчі Олександра Соколинського, мене і Володимира Бульби їдемо на змагання до Дейтони захищати мій титул найсильнішої жінки планети».

За дивними обставинами, саме в університеті опинився спортивний снаряд під назвою лог-ліфт. Його використовують у тренуваннях кремезні спортсмени. Хоча знайти цю рідкісну річ не так і просто.

Владислав Дзісяк, тренер, чемпіон світу з армреслінгу:

«З Ольгою ми знайомі вже давно по команді «Спільна перемога», разом проводили кілька заходів, і коли тут був один із таких заходів, присвячених спорту, ми зустрілися і я Ользі показав цей наш зал і власне цей снаряд, який мало де можна знайти».

Ольга Лящук, найсильніша жінка планети:

«Тут він опинився випадково. Взагалі, коли ми тренувалися і готувалися до змагань, то дідусь мого тренера Олексія Новікова (який теж найсильніша людина на планеті), коли ще був живий, Царство йому небесне, він нам робив снаряди, нам і Василю Вірастюку, тобто насправді це дуже складно». 

Хоча складнощів Ольга Лящук не боїться. І працює з будь-якими снарядами. Один із них і зобразила нещодавно на правій руці. 

Ольга Лящук, найсильніша жінка планети:

«Так, кавуни, я буквально нещодавно зробила татуювання, адже я рекордсменка Книги рекордів Гіннеса у Римі, от ми скоро летимо з моєю командою «Спільною перемогою» на шоу давити стегнами кавуни»

Василь Чернявський, журналіст:

«Це вже якась прямо народна забава, мені здається».

Ольга Лящук, найсильніша жінка планети:

«Чесно, я думаю, що невдовзі мене будуть запрошувати, мабуть, по Україні давити стегнами кавуни і робити рекламу» (сміється).

Василь Чернявський, журналіст:

«Вас не називають ще кавуновою королевою, чи якось в цьому роді?»

Ольга Лящук, найсильніша жінка планети:

«Такого ще не придумали, дякую за цей лайфхак». 

Та жарти-жартами, а попереду Ольгу чекають місяці напружених тренувань. Адже з кожним роком конкуренція у її виді спорту неабияк стрімко зростає.  

Ольга Лящук, найсильніша жінка планети:

«Зараз, мабуть, кожна п’ята чи сьома американка займається стронг-спортом, там дуже велика конкуренція. Я не знаю, як в них постійно виграю. Мабуть, у мене якась просто ціль, або місія зовсім інша, не така, напевно, як у них».

І місія, як виявилось, проста і прекрасна. Не лише надихати інших, а і лишити по собі невеличкий слід планетарного масштабу. 

Ольга Лящук, найсильніша жінка планети:

«Треба, мені здається, якийсь такий запустити челендж – «Зроби чистіше нашу планету. Просто хочеться сказати людям, щоби вони розуміли, що їхні діти будуть жити в тому, що ми залишимо їм».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300