Німецьке товариство «Interhelp» передало Ірпінський лікарні сучасний реанімобіль (відео)

Автопарк Ірпінської центральної міської лікарні поповнився ще одним сучасним реанімобілем. Гуманітарний вантаж від німецького товариства «Interhelp» передали ірпінцям представники Фундації добрий справ. І тепер лікарня має вже три такі медичні мобільні амбулаторії на колесах.

Антон Довгопол, директор Ірпінської центральної міської лікарні:
«Це реанімобіль – найдороговартісніше, що є в автотранспорті для забезпечення медичних потреб. Тому що він обладнується не просто ношами, не просто якимось звичним штатним обладнанням, а дорогою апаратурою, такою як транспортувальні апарати штучної вентиляції легенів, дефібрилятори, кардіографи, аспіратори, інфузомати, і багатьма-багатьма цікавими речами, які у критичні моменти дозволяють у цьому автомобілі рятувати життя людей».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ця допомога дуже важлива, ми дякуємо «Інтерхелпу», дякуємо Фундації добрих справ. Це вже не перший автомобіль, який вони нам надали. Я впевнений, що ці автомобілі будуть працювати для наших громадян, для нашої Ірпінської громади».

Німецьке товариство гуманітарної допомоги «Interhelp» уже не вперше підтримує Ірпінську громаду. Співпраця Фундації добрих справ розпочалася з німцями ще до повномасштабного вторгнення. А коли почалася війна, «Interhelp» відгукнувся одразу.

Олександра Ясенова, т. в. о. голови ГО «Фундація добрих справ»:
«Як тільки розпочалася повномасштабна війна, фундація «Interhelp» відразу нагадала про себе. Запитали, яка допомога можлива з їхнього боку, і у квітні цього року через «Interhelp» надавали ліки та продукти харчування, потім знову ліки. І це вже другий автомобіль для лікарні».

За словами Антона Довгопола, цей транспорт забезпечуватиме потреби нового медичного центру, як тільки його відкриють.

Антон Довгопол:
«У цьому медцентрі будуть представлені сервіси, яких раніше в регіоні не було. Це неонатологія, лікування інсультів, інфарктів. І, звичайно, поставало питання, що нам необхідний транспорт, який може відповідати цим потребам, щоб ми могли ургентно, екстрено надавати цю допомогу людям у регіоні».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300