Новорічна пошта доставила ірпінським дітям відповіді на пів тисячі листів Дідові Морозу (фото)

Photo 2022 01 05 09 23 56

Новорічна пошта, яка в грудні 2021 року вперше запрацювала біля головної ялинки Ірпеня, доставила дітям відповіді на близько 500 листів, написаних Дідові Морозу. Десятки дітей отримали подарунки, які вони просили. Про це розповів меценат Новорічної пошти, депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя» Олександр Пащинський.

«Близько пів тисячі листів для Дідуся Мороза надійшло від дітей. Ми потурбувалися, щоб на кожен лист, який був зі зворотною адресою, обов’язково було надіслано відповідь. Декілька десятків дітей, крім відповіді на свій лист, отримали подарунки – ми спробували здійснити їхні мрії. Емоції та захват малечі від отримання подарунків та щире здивування батьків – це, напевно, найкраща винагорода за нашу роботу та мотивація продовжувати проводити цю акцію щороку», – написав депутат на своїй сторінці у фейсбуці.

Він відзначив, що деякі листи від малюків вразили помічників Діда Мороза. «З-поміж сотень листів трапилися ті, що торкнулися наших сердець… Не обійшлося без сліз та посмішок від дитячої щирості. Сучасні діти вірять у дива, багато з них мріє про нематеріальні речі чи подарунки для близьких», – розповів Пащинський.

За його словами, автори листів бажали «миру в Україні, щоб не було війни та всі були здорові, мати друзів, побачити гори та Дідуся Мороза, стати футболістом, книжку з казками для молодшого братика та телефон, щоб розмовляти з бабусею, бо та живе далеко, бронежилет для тата та сукню для маленької сестрички, єдинорога та kinder-сюрприз, багато снігу і щоби всі отримали подарунки в новорічну ніч».

«Дякую волонтерам та бізнесу, які долучилися до організації Новорічної пошти. Разом із вами ми подарували казку та новорічне диво малечі і їхнім родинам. Мрії здійснюються – потрібно лише вірити!» – наголосив Олександр Пащинський.

Меценатами проєкту виступили також компанії «Ecosoft» і «Planeta Plastic». Крім того, подарунки надали Центр творчого навчання «Kiwi», Комп’ютерна академія «ШАГ» (Ірпінь), магазин дитячого одягу та іграшок «Круть Верть», дитячий магазин «Грамотій», дитсадок та школа «Malina Kids», кінотеатр «Perun Cinema» в ТРЦ «Жираф». «Новорічна пошта» працювала за підтримки парку атракціонів «Family Park», дрінк-бару «The lemonade», сестринства «Kappa Delta Phi» та громадської організації «Місто для життя»; інформаційну підтримку надали інформагентство ITV та сайт «Irpin Kids».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300