Новий ірпінський ліцей проведе День відкритих дверей. Анонс події

Ліцей

7 червня о 12:00 в актовій залі новому Ірпінському академічному ліцеї Національного університету біоресурсів і природокористування України за адресою: м. Ірпінь, вул. Гагаріна, 9, відбудеться День відкритих дверей, — повідомляє офіційний сайт Ірпніської міської ради.

Як відомо, з 1 вересня 2019 року розпочинає свою роботу комунальний заклад освіти нового формату – Ірпінський академічний ліцей Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінської міської ради Київської області. Ірпінь – перше місто в Україні, з яким Національного університету біоресурсів і природокористування України розпочав довгострокову співпрацю саме. Заклад входить до комунальної форми власності з безкоштовним навчанням.

Попередня реєстрація на навчання в Ліцеї триватиме до кінця 2018-2019 н.р. – до 31 травня 2019 року. Пройти онлайн реєстрацію можна на сторінці ліцею.

Прийом документів на зарахування до закладу на 2019-2020 н.р. розпочнеться:
– з 3 червня 2019 року до 7,8,9 та 11 класів;
-з 17 червня 2019 року до 10 класу
за адресою: м. Ірпінь, вул. Гагаріна 9, корпус№1, 1 поверх, кабінет №3.

Зарахування до Ліцею буде здійснюватися відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти.

Більше про роботу нового ліцею — у відеосюжеті ITV.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300