Новий корпус дитсадка «Віночок» в Ірпені будують із випередженням графіка (відео)

Різнокольорові поверхи з квітчастими орнаментами – відтепер головна прикраса нового корпусу дитсадка «Віночок», що на вулиці Київській в Ірпені. Ще місяць тому тут тільки розпочинали дах, а зараз його вже завершують покривати яскравою зеленою металочерепицею.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Я приємно вражений. Темпи будівництва трішки випереджають графік виконання робіт, який був запланований. Сьогодні ми можемо бачити, що вже на 99% закінчено фасадні роботи, на наступному тижні закінчимо на 100% покрівлю, і вже почалися внутрішні роботи».

А всередині вже поштукатурили перший і другий поверхи, практично всюди встановили двері. Всі три поверхи обладнали сучасною вентиляційною системою, провели каналізацію та обладнали систему теплопункту.

Олександр Маркушин:
«На сьогоднішній день садочок уже підключений до опалення. Це нам дозволить у зимовий період робити по всіх поверхах ремонти. На нульовому поверсі й на першому поверсі в групах буде тепла підлога. Я впевнений, що це буде в нас один із найкращих садочків,  і за виконання, за якість роботи вже зараз трохи авансом дякуємо підряднику».

Олександр Гречка, начальник дільниці:
«До кінця року плануємо виконати 50–60% оздоблювальних робіт усередині приміщення, будемо виконувати благоустрій навколо будівлі».

Будівельники працюють із випередженням графіка. А міська рада виділила на виконання робіт додаткові кошти.

Петро Король, депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя»:
«Міський голова на цій сесії поставив питання про довиділення коштів на будівництво даного садочка. Бачачи, які темпи, мої колеги всі одноголосно підтримали на сесії це питання».

Олександр Маркушин:
«Ми ставимо завдання перед підрядником, що в наступному році у квітні місяці він повинен уже здати цей садочок».


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300