Новий очільник Київщини приступив до виконання обов’язків

64 N

Михайло Бно-Айріян приступив до виконання обов’язків голови Київської облдержадміністрації. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Моє перше розпорядження. Приступив до виконання обов’язків голови Київської обласної держаної адміністрації», – зазначив він.

Президентський указ про призначення нового очільника області був підписаний 10 липня.

За словами Михайла Бно-Айріяна, для нього велика честь представляти один із ключових регіонів України, повідомляє сайт облдержадміністрації. «Київщина унікальна, тому що це столичний регіон, він у всіх на виду», – сказав новопризначений очільник області.

Він зазначив, що у своїй роботі планує повністю змінити підходи, побудувавши її, зокрема, на принципах прозорості, відкритості, клієнтоорієнтованості й турботи про людей. «Люди – це наші клієнти, і ми повинні створювати максимальний сервіс для них», – зауважив голова КОДА.

Також він наголосив, що хоче перетворити Київщину на «регіон нових можливостей для людей», зокрема, щодо відкриття власної справи, про яку, за опитуваннями, мріють 40% мешканців області, та заявив про необхідність «розвернути» область обличчям до інвесторів.

Михайло Бно-Айріян висловив надію на підтримку в роботі з боку органів центральної влади та силового блоку й налагодження співпраці з обласною радою. «Я думаю, що ми нарешті почнемо нову сторінку наших стосунків. Повинен бути діалог, нормальна співпраця», – резюмував голова облдержадміністрації.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300