Облрада затвердила бюджет Київщини-2019

бюджет Фото

Відповідне рішення було одноголосно ухвалено 52 депутатами 17 травня в ході засідання позачергової двадцять сьомої сесії Київської обласної ради, — повідомляє офіційний сайт КОДА.

За словами голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука, кошти цьогорічного бюджету розподілені саме у відповідності до звернень громадян. Основний принцип спрямування фінансів у 2019 році – розвиток інфраструктури області, будівництво навчальних закладів та фінансування програм соціального захисту.

Також в ході засідання депутати Київської обласної ради та присутні представники громадськості заслухали звіт голови Київської облдержадміністрації про соціально-економічний розвиток Київської області в 2018 році.

«Сьогодні впевнено можемо сказати, що Київщина зберегла свої позиції за основними показниками соціально-економічного розвитку та належить до п’ятірки найбільш економічно розвинутих регіонів України. Пріоритетними напрямами роботи були впровадження реформи децентралізації, розвиток медичної та освітньої галузей, розвиток промислового потенціалу області, інфраструктури, широке залучення інвестицій в економіку регіону», – зазначив Олександр Терещук.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300