Оборонці Ірпеня отримали допомогу від працівників Податкового університету

Photo 2022 03 28 13 52 41

Працівники Державного податкового університету Євген Котух і Василь Чмелюк, які займаються волонтерською діяльністю, передали територіальній обороні Ірпеня техніку, спорядження й продукти. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Автомобіль «Nissan NP 300», генераторна станція, тепловізори, кевларові каски, тактичне взуття, спорядження, продукти харчування – все це сьогодні 1-му добровольчому підрозділу Ірпінської територіальної громади передали співробітники Державного податкового університету Євген Котух та Василь Чмелюк», – розповів мер.

Він відзначив, що «Євген і Василь, як і тисячі інших мешканців Ірпеня, були змушені залишити рідне місто, але тільки для того, щоб мати змогу допомагати тим, хто сьогодні його мужньо боронить». «Вони приєднались до волонтерського руху Хмільницької громади (Вінницька область) і допомагають підрозділам Сил спеціальних операцій ЗСУ та підрозділам територіальної оборони Києва. Щиро дякую їм від імені усієї Ірпінської громади!» – підкреслив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, як стало відомо 19 березня, бійці ірпінської тероборони й жителі міста отримали допомогу з Литви. Зокрема, литовці надіслали пристрій, який саджає ворожі дрони, а також тепловізори, тактичні рюкзаки, навушники й багато гуманітарного вантажу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300