Очільники Ірпеня й почесні гості привітали ірпінців із Днем міста

Photoeditorsdk Export 2019 09 21t171219.918

В. о. Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй, перший заступник мера Олександр Маркушин та почесні гості привітали ірпінців із Днем міста. Урочистості відбулися в парку Незнайка.

«Зазвичай, коли очільники міст виступають на таких святкуваннях, вони люблять хвалитися, чиєму місту більше років, хто старший. А от Ірпінь – таке місто, про яке хочеться сказати, що воно вічно молоде. Воно в нас найкрасивіше, найзатишніше, дуже чепурне, охайне, з дуже чемними мешканцями. Ми його дуже любимо!» – сказала Анастасія Попсуй.

Вона наголосила, що в Ірпеня багато чудових друзів, «які завжди з нами, які завжди підтримують, і з якими разом ми робимо хороші справи не просто на рівні міста чи держави, а на міжнародному рівні».  

Серед друзів Ірпеня, які приїхали привітати його зі святом, були заступник Надзвичайного і Повноважного Посла Грузії Дато Бочорішвілі та заступник Надзвичайного і Повноважного Посла Азербайджану Вусал Сулейманов, делегації з міст-побратимів – Алітуса (Литва) та Молодечно (Білорусь), в. о. Коцюбинського селищного голови Сергій Даніш, сільський голова Михайлівки-Рубежівки Андрій Помазан.

Вітаючи земляків із Днем міста, Олександр Маркушин окремо подякував працівникам комунальних служб, які, «коли ми ще спимо, вже прибирають наше місто». «Я вважаю, що наші комунальні служби виконують свою роботу на «відмінно». Низький вам за це уклін», – сказав перший заступник міського голови.

Анастасія Попсуй та Олександр Маркушин привітали з присвоєнням звання Почесного громадянина міста Ірпеня Світлану Росстальну – головного лікаря міської поліклініки, яка має понад 30 років лікарського стажу.

Медалями «За заслуги перед містом», почесними грамотами і грошовими преміями очільники Ірпеня нагородили передових працівників комунальних підприємств і структурних підрозділів міської ради, керівників організацій різних форм власності, які працюють у місті, військовослужбовців. Грамоти від Асоціації міст України отримали представники міської адміністрації. Також традиційно відзначили сімейні пари, що прожили разом 50 і більше років, та молодят, які щойно побралися.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300