Оксана Нечитайло: з початку війни Ірпінська громада отримала велику підтримку від українських та закордонних благодійників 

Image 2022 03 11 19:09:01

Депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло висловила слова вдячності благодійним фондам та організаціям, які доставили гуманітарну допомогу до Ірпеня. 

«Вся наша Ірпінська громада і територіальна оборона висловлює безмежну вдячність: БФ «Серце для України», БФ «Порятунок дитини», ГО «Волонтери Бучачинни», ГО «Якість життя», Епіцентр, Сільпо, Лоток, Ашан, місцеві аптеки «Подорожник», «Бажаємо здоров’я», «Аптекар», магазин одягу «Ексклюзив», «Будматеріали» (вул.Котляревського), Закарпатська ВДА, Координаційний центр Волині, Сарницька міська рада, Кременецька міська рада, Волинська ВДА, Львівська ВДА, Чернівецька ВДА, БФ «Кірітас-Київ», — розповіла журналістам ITV Оксана Нечитайло. 

Також вона повідомила, що з початку війни Ірпінська громада отримала дуже велику підтримку і від інших українських благодійників та волонтерів з-за кордону.

«Щойно почалася війна, ми почали шукати зв’язок з усіма можливими благодійними фондами та організаціями, волонтерами з різних міст України та нашими друзями з-за кордону. На сьогодні десятки благодійних фондів та організацій з України і мої особисті друзі з Італії, Чехії, Польщі та інших країн вже надали неймовірну підтримку нашій громаді та захисникам. І ця допомога тільки продовжується. Найпріорітетніше, найнеобхідніше, що ми просимо — це військове спорядження для наших захисників: бронежилети, каски, рації, наколінники, джгути. А також не менш необхідні ковдри, теплий одяг, термобілизну та взуття. Звичайно, серед найнеобхіднішого і медикаменти, засоби особистої гігієни, сухі пайки та вода. Також нам допомагають дитячим харчуванням та підгузками», — зазначила Оксана Нечитайло. 

IMAGE 2022-03-11 18:53:26

Окрім цього, депутатка зазначила, що на наразі вже створено 4 склади з гуманітарною допомогою. «Маємо два склади у Житомирі та два — у Києві. А вже звідти наші волонтери доставляють допомогу всім, хто цього потребує. Якщо допомога потрібна вам або вашим близьким, телефонуйте за номером 0933417487», — додала Нечитайло.

IMAGE 2022-03-11 18:53:35

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
Всі новини
300x300