Олександр Корнієнко: Після візитів у Приірпіння в іноземців змінюється і думка, і настрій, і мотивація

2kor1206

Візити в Ірпінь, Бучу та Бородянку, які особливо постраждали від російської агресії, мають вирішальний вплив на позицію багатьох західних політиків щодо надання допомоги Україні. Про це в ефірі національного телемарафону заявив перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, повідомляє пресслужба парламенту.

«Ми часто супроводжуємо гостей, парламентаріїв і не парламентаріїв, до жахливих місць, які пережили російську окупацію. Бучу, Ірпінь та Бородянку гості обов`язково відвідують», — сказав Олександр Корнієнко та наголосив, що в багатьох посадовців потім «змінюється і думка, і настрій, і мотивація». За його словами, в іноземних делегацій одразу «зникають будь-які сумніви, що робить рф із Україною та як усім світом потрібно відповідати, щоби зупинити це страшне зло».

«Нещодавно був яскравий приклад під час візиту гостей із парламенту Ірландії. Вони відвідали Бучу та були дуже вражені, що доводить ухвалення парламентом Ірландії резолюції про визнання цих подій геноцидом через пару тижнів», — зазначив перший віцеспікер ВР.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300