Олександр Маркушин і Володимир Карплюк привітали Ірпінську громаду з Днем Збройних сил України

264259165 2071572286351305 3221559533029115324 N

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин і голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк привітали військових і всю громаду з Днем Збройних сил України.

«Вітаю наших захисників і захисниць з Днем Збройних сил України! Сьогодні саме ви, без жодних перебільшень, є силою і міццю нашої держави. Жертвуючи найціннішим, ви оберігаєте мирне небо над нашими головами і спокійний сон наших дітей. Ворог боїться вас, іноземні колеги поважають, а ми щиро дякуємо за ваш подвиг! Дорогі наші, нехай вас минають всі кулі, поруч завжди хай буде надійне плече побратима, і нехай всі неодмінно повертаються додому живими. А ті, хто назавжди залишилися на полі бою, будуть вічно жити у наших серцях. Вічна пам’ять загиблим героям Збройних сил України! Велика шана нашим захисникам!» – йдеться в привітанні мера Ірпеня.

«Сьогодні ми будемо чути тисячі слів вдячності, адресованих військовослужбовцям Збройних сил України. Звичайно, вдячність – це важливо. Але дуже хотілося б, щоб за кожним цим словом стояли вчинки, у яких втілюється справжня шана нашим захисникам, захисницям і тим родинам, які втратили найрідніших. У нас, в Ірпені, не прийнято просто говорити. І саме тому нашу громаду знають як ту, де учасникам антитерористичної операції виділено чи не найбільшу кількість земельних ділянок та житла. З 2016 року ветерани АТО та сім’ї загиблих отримали 294 земельні ділянки та 50 квартир. І наша команда продовжує працювати над збільшенням рівня підтримки. Разом з Радою ветеранів АТО місто допомогло багатьом хлопцям започаткувати власну справу, освоїти англійську мову, отримати другу освіту», – відзначив, зі свого боку, Володимир Карплюк.

Він також нагадав, що у 2015 році в Ірпені «відкрили одну з найперших в Україні Алею Героїв АТО, тож сьогодні кожен, хто проїжджає чи проходить повз неї, згадує ціну мирного неба над нами».

«Шановні захисники і захисниці! Я бажаю вам мирного неба та щоб хоча б кілька відсотків із слів, які ви почуєте сьогодні, мали за собою реальне втілення вдячності від українських громад та української влади. Бережіть себе і своїх рідних! Слава Україні!» – наголосив Володимир Карплюк.


На головному фото – ірпінець, підполковник запасу Володимир Федченко з юною учасницею перфомансу під час святкового параду в 30 річницю Незалежності України

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300