Олександр Маркушин і Володимир Карплюк зустрілися з шефом поліції американського міста Г‘юстон

284917993 564167465076780 8554533181336449713 N

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин і голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк, які перебувають із робочим візитом у США, зустрілися з шефом поліції міста Г‘юстон (штат Техас) Троєм Фіннером.

У ході зустрічі гості розповіли про те, як оборонці Ірпеня не допустили вторгнення окупантів до столиці України, та про руйнування міста внаслідок ворожих обстрілів. Трой Фіннер був вражений тим, що російські війська розстрілювали із важкої зброї цілі житлові квартали.

«Спільно з народними депутатами України Мар‘яном Заблоцьким та Сергієм Іонушасом вивчили досвід Г‘юстона в питанні реалізації прав громадян на володіння та носіння зброї. В Україні наразі ця тема проходить широке обговорення через опитування в «Дії». Нагадаю, що коли почалася атака на Київ, то в Ірпені було оперативно роздано зброю і місто прийняло бій. У часи війни з окупантом для всіх громадян важливо вміти користуватися зброєю. А ще краще, коли вона ідентифікована державою та готова до захисту суверенності», – зазначив на своїй сторінці у фейсбуці Володимир Карплюк.

У свою чергу Олександр Маркушин підкреслив, що американський досвід «важливий для забезпечення зброєю громадян України, які готові захищати країну від агресора».

«Наша поїздка має вагомі успіхи. На жаль, ми не можемо розголошувати деякі деталі, але ірпінська тероборона буде ще більш забезпечена всім необхідним», – додав мер Ірпеня.

Нагадаємо, раніше Олександр Маркушин і Володимир Карплюк зустрілися з українською діаспорою у Г’юстоні та закликали діаспорян допомогти залучити ресурси для відбудови Ірпеня


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300