Олександр Маркушин: «Потрібен буде мінімум місяць або й два, щоб хоча б частково відновити в Ірпені критичну інфраструктуру» (відео)

E53601c1 5b93 4493 8b2b D6163f31ba70

Після припинення бойових дій та обстрілів Ірпеня потрібно буде щонайменше місяць або два на хоча б часткове відновлення в місті електро-, газо- й водопостачання та каналізації. Про це в ефірі телеканалу «Настоящее время» сказав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Нам потрібен мінімум місяць або й два, щоб відновити критичну інфраструктуру: воду, каналізацію, світло, газ. Хоча б не в повному обсязі, а частково. Бо все це серйозно постраждало. Нам справді потрібен час», – зазначив мер.

Він учергове наголосив, що ірпінцям, які евакуювалися з міста, поки що не можна повертатися.

«Поки ми не відіб’ємо ворога подалі, і він не діставатиме артилерією, до цього часу повертатися точно не можна. Я прошу всіх наших громадян набратися терпіння й не повертатися. Для мене дуже важливе ваше здоров’я, ваше життя. Я тут уже надивився на мертвих, надивився на загиблих. Мені важливо, щоб усі мої співгромадяни були живі й здорові», – наголосив міський голова.

«Зараз ми займатимемося звільненням Михайлівки-Рубежівки, Бучі, Гостомеля. Бо мирного Ірпеня без звільнення цих населених пунктів не може бути – ми це розуміємо», – додав Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300