Олександр Маркушин привітав Ірпінську громаду з Новим роком і Різдвом Христовим (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 12 30t160034.278

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин привітав жителів громади з прийдешніми святами – Новим роком і Різдвом Христовим. Публікуємо текст привітання в повному обсязі:

«Дорогі земляки! Шановні мешканці Ірпеня, Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Козинців та Діброви!

Завершується 2021 рік. Це був перший рік, який ми провели у складі єдиної громади. Нас стало більше, і ми стали ще сильніші. Це був час серйозних викликів і великих перемог. Ми з командою партії «Нові Обличчя» багато працювали, і сьогодні нам є що згадати.

Ми відкрили новий триповерховий корпус Ірпінської школи №1, найбільшу в регіоні станцію очищення та знезалізнення води, амбулаторію сімейної медицини на вулиці Університетській, один із найбільших на Київщині скейт-парк, де сьогодні активно відпочивають сотні дітлахів. Ми продовжили будівництво найсучаснішого в регіоні медичного центру. Облаштовували нові сквери, зони відпочинку, спортивні майданчики для школярів. Будували нові дороги і тротуари, прокладали нові комунікації, оновлювали двори, купували нову сучасну техніку для наших комунальних служб та новітнє обладнання для медичних закладів. Завершуємо будівництво нових корпусів дитсадка «Віночок» в Ірпені та дитсадка «Червона Шапочка» в Михайлівці-Рубежівці.

А на наступний рік ми запланували ще більше важливих для нашої громади проєктів. Щиро вірю, що з вашою підтримкою нам усе вдасться. Адже все, що ми робимо – робимо для наших дітей та їхнього успішного і щасливого майбутнього.

З Новим роком та Різдвом Христовим, Ірпінська громадо! Всім бажаю міцного здоров’я, оптимізму, хороших людей поруч і миру нашій Україні!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300