Олександр Маркушин привітав працівників Ірпінської міськради з Днем місцевого самоврядування

318096662 593186136139797 4305871729391383322 N

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин привітав працівників міськради з Днем місцевого самоврядування.

«Бути водночас психологом, соцпрацівником, правозахисником, фахівцем із законодавства та господарських тонкощів і не тільки. Все це – про моїх колег, велику команду професіоналів, яка працює в апараті Ірпінської міської ради. Сьогодні, у День місцевого самоврядування, я хочу висловити своє захоплення цими людьми», – зазначив мер на своїй сторінці у фейсбуці.

Він підкреслив, що «їхня робота завжди була вкрай відповідальною, але після 24 лютого навантаження на них зросло в сотню разів».

«Ви й не уявляєте, скільки людей приходить зараз до міськради вирішувати свої проблеми, залагоджувати питання, скільки документів потрібно опрацювати, на скільки листів відповісти. І все це «на вчора». І вони працюють. Часто без обіду, часто після закінчення робочого дня, у вихідні. Шановні мої колеги, хочу, щоб ви знали, я дуже ціную це! Ціную кожного з вас. Бо саме на вас і на вашій щоденній роботі тримається наше місто і наша громада», – відзначив міський голова.

«Вітаю вас з професійним святом! Бажаю більше вдячності і розуміння від людей, злагоди в родинах, добробуту в оселях та, звісно, миру!» – наголосив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300