Реклама

Олександр Маркушин привітав ірпінських рятувальників із професійним святом (фото)

Олександр Маркушин привітав ірпінських рятувальників із професійним святом (фото)

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин привітав із професійним святом рятувальників із ірпінської 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Він вручив їм відзнаки, премії, спеціальні пожежні костюми та ключі від пожежного автомобіля, який Ірпінській міськраді передали з Австрії. Також із нагоди свята міська влада долучилася до облаштування нової кухні для рятувальників.

«Щороку 17 вересня ми дякуємо рятувальникам за їхню вкрай важку, ризиковану і важливу працю. Цього року наші слова вдячності набули інших масштабів і глибини. Висока цінність роботи рятувальника, яку, можливо, раніше хтось не до кінця усвідомлював, зараз, під час війни, стала як ніколи явною для кожного українця», – зазначив мер на своїй сторінці у фейсбуці.

«Бажаю нашим хлопцям міцного здоров’я, спокійних чергувань, надійних колег, вдячності від людей і такого очікуваного миру! Нехай ваші рукави завжди будуть сухими, а телефонні дзвінки у пожежній частині лунають тільки з приємних приводів! З професійним святом, Герої!» – написав Олександр Маркушин.


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!