Олександр Маркушин розповів про ситуацію в Ірпені (відео)

Photoeditorsdk Export (3)

В Ірпені почали розчищати дороги, готуються до відновлення електро-, газо- й водопостачання та ремонту каналізації, у населені пункти Ірпінської громади і в Бучу доставляють їжу й медикаменти, населенню надається медична допомоги. Про це розповів на своїй сторінці в соцмережі Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Сьогодні я справді щасливий, адже всі наші населені пункти й сусідні міста і села звільнені від рашистської нечисті! Слава ЗСУ! Ми уже почали велику гуманітарну роботу по всьому Приірпінню. Розвозимо гарячі обіди, ліки, наші медики допомагають людям, які цього потребують. В Ірпені вже почали розчищати дороги. Наші комунальні служби проводять інвентаризацію майна, і з понеділка розпочинаємо працювати над відновленням комунікацій. Робимо все дуже обережно, адже процес огляду і розмінування території міста ще не завершився», – зазначив мер.

За його словами, він отримує багато звернень щодо мародерства в місті.

«Друзі, ми з поліцією спільно розробили конкретний план дій, за яким будемо патрулювати Ірпінь. Я попереджаю кожного, хто забажає нажитися на горі людей: ви будете жорстко покарані! Чи це цивільні, чи члени тероборони, чи військові! Я обіцяю мешканцям Ірпеня зробити максимально все, щоб не допустити мародерства у місті», – наголосив Маркушин.

Він також знову закликав ірпінців поки що не повертатися додому.

«Я вас прошу ще трохи потерпіти і не повертатися в Ірпінь. Добре розумію кожного із вас, адже сам втратив батьківський дім. Але, повірте, ваше життя – найцінніше! Бережіть себе!» – підкреслив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300