Олександр Маркушин узяв участь у першому засіданні обласної комісії з питань надання та відновлення житла

Photoeditorsdk Export (4)

Мер Ірпеня Олександр Маркушин разом із начальником управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ міської ради Сергієм Канюрою взяли участь у першому засіданні комісії Київської обласної військової адміністрації з питань надання та відновлення житла, зруйнованого внаслідок бойових дій на території області. Про це Маркушин розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

«Це був перший етап, на якому обговорювали вчасність подання громадами необхідних документів. Зі свого боку ми вже подали всі необхідні документи по двох обласних программах – «Нова оселя» (купівля квартир для тих, хто їх втратив) та «Відновлення приватних будинків» (будівництво житла власникам зруйнованих приватних будинків). Наступного тижня відбудеться ще одне засідання комісії, де нам вже конкретно скажуть, кому саме Київська ОВА буде будувати будинок або купувати квартиру», – зазначив мер. 

Він також зауважив, що першочергово за обласними програмами житло отримують пільговики – багатодітні сім’ї, родини загиблих захисників і воїнів, яких зараз захищають Україну, та сім’ї, де є люди з інвалідністю.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300