Олександр Маркушин: «За останні роки Ірпінь став привабливим для малого й середнього підприємництва»

209267907 3127429330876901 6310058409913345423 N

Активна участь діючих і потенційних підприємців у бізнес-форумі, який проходить сьогодні в Ірпені на Київщині, свідчить про те, що місто стало привабливим для малого й середнього бізнесу. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Вкотре переконуюся, наскільки Ірпінь протягом останніх років став привабливим для малого та середнього підприємництва. На бізнес-форум «Бізнес поряд», який сьогодні триває у нашому місті, зареєструвалися понад 350 осіб! Це і діючі підприємці, які шукають партнерів та нових ідей, це і ті, хто лише хочуть відкрити власну справу і зараз шукають цікаві кейси і корисні поради, які допоможуть успішно стартувати», – зазначив мер.

Він наголосив, що саме податки від малого і середнього бізнесу є левовою часткою надходжень до місцевого бюджету. «Тому наша команда ще п’ять років тому почала створювати тут комфортні умови для підприємницької діяльності. Дякую усім, хто працює в Ірпені, створює тут робочі місця і робить нашу громаду ще комфортнішою і успішнішою!» – підкреслив Маркушин.

«Окреме спасибі організаторам бізнес-форму «Бізнес поруч», зокрема, керівниці Ірпінської Агенції Розвитку, депутатці ІМР від партії «Нові Обличчя» Оксані Нечитайло та членам Інвестиційної ради Ірпеня за високий рівень організації! Дякую, що працюєте над розвитком цієї важливої для нашої громади сфери», – додав міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300