Орден, яким нагороджений Ірпінь, виставили в музеї

Photoeditorsdk Export 2019 12 19t162706.286

Знак народної пошани – орден «За розбудову України», яким Ірпінь (Київська область) був нагороджений за перемогу в загальнонаціональному конкурсі «Місто інновацій», тепер експонується в місцевому історико-краєзнавчому музеї. Повідомлення про це з’явилося сьогодні, 16 січня, на сторінці закладу у фейсбуці.

«Преса вже повідомляла, що наприкінці минулого року Ірпінь став переможцем конкурсу «Місто інновацій» і був нагороджений Знаком народної пошани – орденом «За розбудову України». Конкурс «Місто інновацій» проводився вперше в Україні. Керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міськради Дмитро Негреша передав нагороду в Ірпінський історико-краєзнавчий музей, і тепер її можна побачити в експозиції», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, конкурс «Місто інновацій» і нагородження переможців організувало Всеукраїнське об’єднання громадян «Країна» за підтримки інформаційного агентства «Укрінформ», Асоціації народних депутатів України та Всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну». Церемонія нагородження відбулася 19 грудня в приміщенні «Укрінформу» в Києві. Від імені ірпінської громади нагороду отримав перший заступник міського голови Олександр Маркушин. Нагороди в різних номінаціях були вручені 18-ти представникам України, Франції Австралії та США.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300