Освіта для дошкільнят: дитсадки Ірпеня візьмуть участь у проєкті від ЮНІСЕФ

Image

Ірпінські дитсадки «Лісова пісня», «Віночок» та «Червона шапочка» долучилися до проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні». У його межах викладачі проводитимуть заняття та зустрічі з дітьми старшого дошкільного віку, які не відвідують заклади дошкільної освіти. Про це повідомили в Управлінні освіти і науки ІМР.

Мета проєкту — допомогти дошкільнятам отримати базові знання, які потрібні для вступу до школи. Зустрічі проводитимуться з дітьми, які взагалі не відвідують заклади дошкільної освіти або навчаються дистанційно.

«Будемо раді партнерській взаємодії з родинами у питаннях організації освітнього процесу та участі у спільній діяльності», — зазначають в Управлінні освіти і науки Ірпінської міської ради.

Проєкт реалізує громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» в межах програми «Спільно» від ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, програма «Спільно» від ЮНІСЕФ покликана об’єднати зусилля з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами задля допомоги сім’ям з дітьми, які постраждали від війни в Україні.

Зокрема, в її межах у парку Правика в Ірпені встановили «Дитячу точку «Спільно». Це безпечний і затишний простір для дітей, де працюють професійні педагоги, аніматори і психологи.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300