Освітянка з Ірпеня перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Магія голосу» (відео)

Наталія Шмарко, педагогиня-організаторка Ірпінського академічного ліцею НУБІП України:

«Ось така тепер Україна –
Гордо дивиться в очі тобі!
Де знайдеш ще таку країну,
Що гартується завше в вогні?»

Знайомтеся: педагогиня-організаторка Ірпінського академічного ліцею НУБІП України Наталія Шмарко. Це вона підкорила своєю майстерністю журі Всеукраїнського конкурсу аудіовиконавців «Магія голосу». Це вона перемогла понад 250 суперників із усієї України й стала найкращою в цьому творчому змаганні.

Наталія Шмарко:

«Я полюбляю брати участь у творчих конкурсах, щоб тримати себе у формі й подавати своїм учням та студентам приклад, що не потрібно ніколи стояти на місці, потрібно працювати над собою, в якому б ти віці не був і чим би ти не займався».

Наталія каже – ретельно підбирала вірші для цього конкурсу. Їй хотілося показати Україні тих авторів, про яких, можливо, ще ніхто й не чув, але які вболівають за свою країну. Так вона натрапила на поезію військовослужбовця Валерія Яценка і прочитала кілька його віршів.

Наталія Шмарко:

«Я, коли прочитала, закохалася в ці вірші. Рядки настільки натхненні – відразу читається, що людина їх пише не просто так, що людина їх написала, тому що вона все це бачить на власні очі – всі ці події, війну».

Наталя зізнається – найбільшою радістю стала для неї не стільки перемога в конкурсі, як те, що вірші незнайомого автора почули і сприйняли їх. Вихованці ж НУБІПу своєю вчителькою пишаються. Кажуть – про її таланти та здатність не зупинятися на досягнутому знають не з чуток. А тому перемога в конкурсі несподіванкою для них не стала.

Ліза, студентка Ірпінського фахового коледжу НУБІП України:

«Вона дуже амбіційна. Вона завжди перемагає».

Ліза, вихованка Ірпінського академічного ліцею НУБІП України:

«Це було сподівано».

Настя, вихованка Ірпінського академічного ліцею НУБІП України:

«Вона такий учитель, який буде до своєї цілі йти. Навіть якщо з першого разу не вийде, то з другого – точно».

Наталія Шмарко:

«Моя участь у конкурсі – це така сакральна мета, щоб усі українці почали читати побільше української поезії і, зокрема, таких маловідомих авторів».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300