Педагог із Ірпеня претендує на перемогу в загальнонаціональному телепроекті

Photoeditorsdk Export 2019 10 02t112827.405

Учитель-логопед, дефектолог, психолог, фахівець із корекційно-розвиткової роботи, керівник ірпінського Інклюзивно-ресурсного центру Діна Тимошенко-Ушакова увійшла в число 12 претендентів на перемогу в номінації «Вибір серцем» соціального проекту «Право на освіту», започаткованого «Телевізійною службою новин» (телеканал «1+1»). Про це повідомляється на сторінці педагога в соцмережі.

Переможець визначатиметься за результатами народного голосування. Проголосувати за Діну Тимошенко-Ушакову можна на інтернет-сторінці проекту.

«»Право на освіту» – соціальний проект ТСН за кураторства Наталії Мосейчук, покликаний пришвидшити реформи в галузі освіти. У 2019 році Наталія Мосейчук, куратор премії вчителів «Global Teacher Prize Ukraine», як і в минулі два роки, оголосила власну номінацію «Вибір серцем». Мета цієї номінації – знайти вчителів, які знаходять час, сили та натхнення і навчають маленьких пацієнтів у медичних установах. Право на освіту має кожна дитина! Незалежно від того, здорова чи перебуває на лікуванні», – зазначається на сайті телеканалу.

З усіх учителів, які подали заявки, журі обрало 12 номінантів. Подарунком переможцеві стане грошова винагорода в розмірі 70 тисяч гривень та поїздка у Дубай на освітній форум «Global Teacher Prize». Переможця буде оголошено 5 жовтня на офіційній церемонії нагородження, яка транслюватиметься наживо з 20.00 на TSN.UA.

Діна Тимошенко-Ушакова – педагог із 27-річним стажем. У 2017 році увійшла до числа «20 жінок України, які надихають», за версією журналу «Единственная». Входила до складу робочої групи при Міністерстві освіти і науки з впровадження посади асистента дитини. Проводить акції на підтримку людей із особливими потребами, постійно бере участь як тренер у фестивалях із арт-терапії та раннього розвитку, доповідає про інклюзію і дітей із особливими освітніми потребами на всеукраїнських конференціях. У 2017 році реалізувала проект «Успішне майбутнє дитини з особливими потребами починається з хорошого старту» в рамках Громадського бюджету Ірпеня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300