Педагог із Ірпеня увійшла в ТОП-50 найкращих учителів України

Photoeditorsdk Export (26)

Педагог Світлана Меркулова, яка викладає англійську мову в Ірпінській школі №2 з поглибленим вивченням економіки і права, увійшла в ТОП-50 найкращих учителів України за версією «Global Teacher Prize Ukraine 2020». Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Свої уроки Світлана Сергіївна робить цікавими і практичними для дітей. Зокрема, під час вивчення теми «Food and Meals» учні готують та приносять свою улюблену страву. У темі «Travelling» – розробляють флаєри з інформацією про країну, яку хочуть відвідати. Радий привітати пані Світлану з таким важливим досягненням! Бажаю нових ідей, натхнення і завжди найвищих результатів! Я особисто і наша громада пишаємося вами!» — наголосив Маркушин.

 «»Global Teacher Prize Ukraine» — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію «Global Teacher Prize Ukraine» заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році», — зазначається в дописі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300