Під час Дня Вуличної Музики в Ірпені вшанують жертв політичних репресій

День вуличної музикиjpg

У неділю, 19 травня, за підтримки відділу культури, національностей та релігій в Ірпені пройде фестиваль «День Вуличної Музики», в якому приймуть участь гурти та виконавці Ірпінського регіону, мешканці та гості міста. На заході вшанують пам’ять жертв політичних репресій 1937-1938 років.

День Вуличної Музики — некомерційний волонтерський проект, який щороку відбувається завдяки внескам доброчинців та волонтерам у Києві та інших містах України. Цього року до фестивалю долучається понад 50 міст та селищ з різних регіонів України. Головною родзинкою фестивалю є можливість участі для будь-якої творчої людини. Зокрема, кожен бажаючий під час проведення фестивалю може вийти на сцену і виконати улюблений твір.

В цей день учасники, глядачі та гості фестивалю хвилиною мовчання вшанують пам’ять жертв політичних репресій 1937-1938 років – трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології. Під час фестивалю будуть звучати ліричні пісні.

Організатори фестивалю запрошують усіх мешканців та гостей Приірпіння долучитися до Дня Вуличної музики 19 травня з 11.00 до 21.00, який пройде у ірпінському парку Незнайка.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300